Header Image 0
  • Onderhoudshistorie aanwezig
  • Bijtellingsgunstig
  • Inruil mogelijk
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

“Volvo's verzorgd
door liefhebbers.”

Onze Volvo’s zijn goed onderhouden en voorzien van onderhoudshistorie. Wij zijn een onafhankelijk verkoop- en garagebedrijf, dus verder niet gelieerd aan het merk Volvo en haar dealerorganisatie. Wij houden gewoon van Volvo's, omdat we zien dat mensen lange tijd plezier hebben van hun auto.

 

Jaap Venniker

Jaap Venniker

Over Jaap Venniker

Het was mei 1985: Een vriend van een vriend huurde bij een Volvo-vestiging op de Leidsevaart in Haarlem een Volvo 740 Turbo 160 pk. Op dat moment een onbereikbare auto. Wat een kracht en vertrouwen straalde dat uit!


Tien jaar later toerde ik naar Sint Petersburg in een Volvo 360. Weer 2 jaar later reed ik in een 740 Turbo Intercooler - mijn jeugddroom - wekelijks heen en weer naar Zwitserland om Volvo’s te kopen die op dat moment 25 jaar en ouder waren: Amazons P1800, 140 en later de 240 (Turbo). Prachtige exemplaren die een tweede leven in Nederland begonnen. Op een dag botste ik met een Amazon op een Ford Scorpio. De Ford had flinke schade aan de achterzijde, de Amazon liep slechts een deukje in de bumper op. Voor mij een bewijs van veiligheid.


Na wat omzwervingen met sportauto’s heb ik uiteindelijk mijn hart gevolgd en ben ik gestart met de verkoop van gebruikte Volvo’s. Gewoon omdat ik het mooie en sympathieke wagens vind en omdat ze zo betrouwbaar zijn. Mijn dagelijkse Volvo is een V70 Classic met 468.200 km op de teller. Een auto zonder problemen. Ik hou van Volvo.

Martijn Kaan - Verkoopleider
Gallery Image 2
Michiel Zwolsman - Bedrijfsleider
Gallery Image 3
Gago - Monteur
Gallery Image 4
Thomas - Monteur
Gallery Image 5
Minas - Monteur
next.svg
prev.svg

Team WeLovo

Martijn Kaan - Verkoopleider

Na meer dan 25 jaar ervaring in het verkopen van allerlei soorten auto's ben ik uiteindelijk bij Welovo neergestreken. Hier kreeg ik een Saffron Pearl C70 coupé van de zaak en maakte ik kennis met de vele Volvo-liefhebbers. Een fijne groep autorijders.

Michiel Zwolsman - Bedrijfsleider

De bedrijfsleider bij Welovo is Michiel Zwolsman, een eerste monteur en APK-meester met meer dan 20 jaar ervaring met Volvo.

Gago - Monteur

Gago zorgt er samen met Thomas en Minas voor dat jouw Volvo zowel vóór als na aankoop helemaal tiptop in orde is en dat ook blijft! Dat doen ze met de de nodige kennis en expertise, maar daarnaast ook met aandacht en liefde! Gago, Thomas en Minas zorgen samen met Michiel Jaap en Martijn voor een ongedwongen en vriendelijke sfeer, waarin de liefde voor Volvo centraal staat! Zoals de naam al zegt: wij houden van Volvo en worden er gewoon blij van als elke dag tevreden klanten weer veilig op pad gaan.

Thomas - Monteur

Thomas zorgt er samen met Gago en Minas voor dat jouw Volvo zowel vóór als na aankoop helemaal tiptop in orde is en dat ook blijft! Dat doen ze met de de nodige kennis en expertise, maar daarnaast ook met aandacht en liefde! Thomas, Gago en Minas zorgen samen met Michiel Jaap en Martijn voor een ongedwongen en vriendelijke sfeer, waarin de liefde voor Volvo centraal staat! Zoals de naam al zegt: wij houden van Volvo en worden er gewoon blij van als elke dag tevreden klanten weer veilig op pad gaan.

Minas - Monteur

Minas zorgt er samen met Thomas en Gago voor dat jouw Volvo zowel vóór als na aankoop helemaal tiptop in orde is en dat ook blijft! Dat doen ze met de de nodige kennis en expertise, maar daarnaast ook met aandacht en liefde! Minas, Thomas en Gago zorgen samen met Michiel Jaap en Martijn voor een ongedwongen en vriendelijke sfeer, waarin de liefde voor Volvo centraal staat! Zoals de naam al zegt: wij houden van Volvo en worden er gewoon blij van als elke dag tevreden klanten weer veilig op pad gaan.

Nieuwe locatie, nieuwe energie

We hebben onlangs 104 zonnepanelen op ons dak geïnstalleerd. Dat is voor 16 huishoudens aan energie! Hiermee wekken we voldoende op om de LED verlichting te laten branden en de vloerverwarming te laten stromen. En we laden hier ook je hybride auto en elektrische auto mee op. Zo proberen we in onze sector vooraanstaand te blijven in duurzaamheid.

Een sfeerbeleving van Welovo
left-arrow.png
right-arrow.png

whatsapp_button.png
1
Morgen Internet - Zorgeloos website